Υλικά για σπιτικό παγωτό γιαούρτι light

  • 3 κούπες φρέσκα μύρτιλα
  • 2 κούπες στραγγιστό γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
  • ½ κούπα νέκταρ αγαύης
  • ½ της κουταλιάς εκχύλισμα βανίλιας

Συνταγη για σπιτικό παγωτό γιαούρτι light

  • Βάζεις τα υλικά στο μπλέντερ και ανακατεύεις μέχρι να έχεις ένα λείο μείγμα.
  • Βάζεις σε μπολ και τοποθετείς στην κατάψυξη για τέσσερις ώρες.
  • Κάθε ώρα, θυμάσαι να βγάζεις το μπολ από το ψυγείο και να το ανακατεύεις για να έχεις στο τέλος, την υφή παγωτού.
  • Προτού σερβίρεις μπορείς να μεταφέρεις το μείγμα στο μπλέντερ για μια τελευταία φορά.
  • Εναλλακτικά, μπορείς να προσθέσεις μια κούπα γάλα αμυγδάλου για πιο έντονη γεύση.