Υλικά για το παγωτό μπισκότο

  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • 200 γρ. από τα μπισκότα που σας αρέσουν, χοντροκομμένα

Συνταγή για παγωτό μπισκότο

  • Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει.
  • Προσθέτετε το γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  • Ρίχνετε το μίγμα σε μπολ, σκεπάζετε με μεμβράνη και το αφήνετε στην κατάψυξη 4 ώρες.
  • Το βγάζετε και το ξαναχτυπάτε άλλη μια φορά.
  • Το μεταφέρετε και πάλι στο δοχείο φύλαξης, ρίχνοντάς το σε 3 δόσεις, ώστε να πασπαλίσετε ενδιάμεσα με το χοντροκομμένο μπισκότο.
  • Ξαναβάζετε στην κατάψυξη για άλλες 4 ώρες.