Πανεύκολο σπιτικό παγωτό με μπισκότα
Με τρία υλικά
Γευστικό και πολύ δροσερό παγωτό μπισκότο για όλες τις ώρες
Υλικά για το παγωτό μπισκότο
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
- 200 γρ. από τα μπισκότα που σας αρέσουν, χοντροκομμένα
Συνταγή για παγωτό μπισκότο
- Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει.
- Προσθέτετε το γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Ρίχνετε το μίγμα σε μπολ, σκεπάζετε με μεμβράνη και το αφήνετε στην κατάψυξη 4 ώρες.
- Το βγάζετε και το ξαναχτυπάτε άλλη μια φορά.
- Το μεταφέρετε και πάλι στο δοχείο φύλαξης, ρίχνοντάς το σε 3 δόσεις, ώστε να πασπαλίσετε ενδιάμεσα με το χοντροκομμένο μπισκότο.
- Ξαναβάζετε στην κατάψυξη για άλλες 4 ώρες.