Υλικά για μπιφτέκια στο air fryer

  • 300 γρ. κιμάς ανάμεικτος (μοσχάρι & χοιρινό)
  • 90 γρ. ψωμί του τοστ
  • 1 τμχ. αυγό (μικρό)
  • 30 γρ. γάλα
  • 1 τμχ. κρεμμύδι (μικρό)
  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
  • ½ κ.γ. ρίγανη
  • ½ κ.γ. θυμάρι (ξερό)
  • ½ σκ. σκόρδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Συνταγή για μπιφτέκια στο air fryer

Προθερμαίνουμε το air fryer στους 180 °C
Βάζουμε στο μπλέντερ το ψωμί και το χτυπάμε μέχρι να γίνει ψίχουλα.
Συνεχίζουμε στο μπλέντερ και με το κρεμμύδι μας.
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και το σκόρδο (αν έχουμε πρέσα ακόμα καλύτερα).
Βάζουμε όλα τα υλικά μας μαζί με τον κιμά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με τα χέρια μας όλα μαζί.
Βάλτε αρκετό αλάτι γιατί το χρειάζεται ο κιμάς.
Στη συνέχεια πλάθουμε σε μπιφτέκια, ίδιου μεγέθους. 
Αλείφουμε τον πάτο του κάδου μας με λίγο λάδι και τοποθετούμε τα μπιφτέκια μας.
Προσέχουμε πάντα να έχουν απόσταση μεταξύ τους. Αν είναι πολλά τα ψήνουμε σε περισσότερες δόσεις.
Ψήνουμε για 6 λεπτά στους 180 °C.
Στα 6 λεπτά γυρνάμε τα μπιφτέκια μας και ψήνουμε για ακόμα 5 λεπτά.
Αν έχουμε θερμόμετρό κοιτάμε το εσωτερικό από τα μπιφτέκια μας να έχει φτάσει τους 72 °C
Όταν έχουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα τα μπιφτέκια μας θα είναι έτοιμα.