Τυρολουκουμάδες με φέτα και γραβιέρα
Υπέροχη γεύση
Ένα ιδιαίτερο σνακ που θα ξετρελάνει τους καλεσμένους σας, αλλά και εσάς τους ίδιους
Υλικά για τυρολοκουμάδες
(για περίπου 10 τυρολουκουμάδες)- 250 γρ. φέτα,
- 100 γρ. γραβιέρα
- 100 γρ. ανθότυρο
- 1 αβγό ολόκληρο
- 1 ασπράδι αβγού
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 κ.σ. σόδα αναψυκτικό
- Λίγο θυμάρι
- Λίγη ψιλοκομμένη αρμπαρόριζα
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Συνταγή για τυρολοκουμάδες
- Αναμειγνύουμε τα τυριά, το αβγό χτυπημένο, πιπέρι και τα αρωματικά βότανα και ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε τη σόδα, το ελαιόλαδο, το ασπράδι χτυπημένο σε μαρέγκα καθώς και λίγο-λίγο το αλεύρι, μέχρι να γίνει μια ζύμη όχι πολύ σφιχτή.
- Ρίχνουμε μπαλάκια από το μείγμα σε μπόλικο καυτό σπορέλαιο και τηγανίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.
- Σερβίρουμε με μαρμελάδα εποχής.