Εύκολη συνταγή για φθινοπωρινή σανγκρία σε 5'
Με άρωμα μήλου και κανέλας
Πώς θα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα την πιο δροσερή σανγκρία
Υλικά για φθινοπωρινή σαγκρία
4 ποτήρια- 500 ml λευκό ξηρό κρασί
- 1 κούπα τσαγιού χυμό μήλου
- 2 στικ κανέλας
- 1 πορτοκάλι
- 1 μήλο
Συνταγή για φθινοπωρινή σαγκρία
- Σε κανάτα ρίχνω τις φέτες πορτοκαλιού και τις κανέλες, τα μήλα, το χυμό μήλου και το κρασί.
- Ανακατεύω και παγώνω 2-3 ώρες.
- Σερβίρω σε ποτήρι με πάγο.
- Διατηρείται 2 μέρες με καπάκι στο ψυγείο.