Υλικά για μπισκότα με φυστικοβούτυρο και μπανάνα

  • 3 μεγάλες ώριμες μπανάνες, (4oz, 120g) ή έτσι κάθε ένα, πολτοποιημένο.
  • ½ φλιτζάνι (4oz / 120g) κρεμώδες φυστικοβούτυρο
  • ½ φλιτζάνι (2oz / 60g) σκόνη κακάου, κοσκινισμένο

Συνταγή για μπισκότα με φυστικοβούτυρο και μπανάνα

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 180oC και τοποθετήστε μια θήκη ψησίματος με αντικολλητικό χαρτί.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ, χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι πολτοποιήστε τις μπανάνες σας.
  • Προσθέστε το φυστικοβούτυρο και ανακατέψτε με την μπανάνα μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  • Τέλος, προσθέστε το κακάο και ανακατέψτε μέχρι τα μπισκότα να γίνουν ένα παχύρρευστο μείγμα.
  • Χρησιμοποιώντας δύο κουτάλια, μαζέψτε λίγο από το μείγμα σας και τοποτεθήστε το ταψί.
  • Ψήστε για 15-18 λεπτά ή έως ότου τα μπισκότα να χάσουν τη λάμψη τους.
  • Μόλις τα αφήσετε να κρυώσουν, τοποθετήστε τα σε ένα αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο έως και 2 ημέρες και απολαύστε τα πιο τραγανά εξωτερικά, μαλακά εσωτερικά σοκολατένια μπισκότα με μπανάνα και φυστικοβούτυρο.