Μπισκότα με φυστικοβούτυρο και μπανάνα
Μόνο με 3 υλικά
Μπισκότα με αγνά υλικά χωρίς πολλές θερμίδες
Υλικά για μπισκότα με φυστικοβούτυρο και μπανάνα
- 3 μεγάλες ώριμες μπανάνες, (4oz, 120g) ή έτσι κάθε ένα, πολτοποιημένο.
- ½ φλιτζάνι (4oz / 120g) κρεμώδες φυστικοβούτυρο
- ½ φλιτζάνι (2oz / 60g) σκόνη κακάου, κοσκινισμένο
Συνταγή για μπισκότα με φυστικοβούτυρο και μπανάνα
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180oC και τοποθετήστε μια θήκη ψησίματος με αντικολλητικό χαρτί.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι πολτοποιήστε τις μπανάνες σας.
- Προσθέστε το φυστικοβούτυρο και ανακατέψτε με την μπανάνα μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Τέλος, προσθέστε το κακάο και ανακατέψτε μέχρι τα μπισκότα να γίνουν ένα παχύρρευστο μείγμα.
- Χρησιμοποιώντας δύο κουτάλια, μαζέψτε λίγο από το μείγμα σας και τοποτεθήστε το ταψί.
- Ψήστε για 15-18 λεπτά ή έως ότου τα μπισκότα να χάσουν τη λάμψη τους.
- Μόλις τα αφήσετε να κρυώσουν, τοποθετήστε τα σε ένα αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο έως και 2 ημέρες και απολαύστε τα πιο τραγανά εξωτερικά, μαλακά εσωτερικά σοκολατένια μπισκότα με μπανάνα και φυστικοβούτυρο.