Cheesecake με γιαούρτι
Με βύσσινο
Το πιο εύκολο cheesecake που κάνατε ποτέ
Υλικά για Cheesecake γιαούρτι
- 500γρ. γιαούρτι 5-10% λιπαρά.
- 300γρ. μπισκότα (Digestive).
- 150γρ. βούτυρο.
- 400 γρ. τυρί κρέμα.
- 150γρ. άχνη ζάχαρη.
- Μαρμελάδα ή γλυκό του κουταλιού βύσσινο.
- Το ταψάκι έχει διάμετρο 25 εκατοστά.
Συνταγή για Cheesecake γιαούρτι
- Αρχικά θρυμματίζουμε τα μπισκότα, λιώνουμε το βούτυρο, τα ανακατεύουμε και δημιουργούμε την βάση για το cheesecake
- Βάζουμε το ταψάκι στην κατάψυξη για 10 περίπου λεπτά μέχρι να ετοιμάσουμε την κρέμα
- Συνεχίζουμε, φτιάχνοντας τη κρέμα μας με το γιαούρτι, το τυρι κρέμα και την άχνη ζάχαρη.
- Προσοχή στο γιαούρτι που θα διαλέξουμε, να μην είναι πολύ αραιό
- Τα χτυπάμε όλα μαζί για περίπου 5 λεπτά και στην συνέχεια απλώνουμε το μείγμα πάνω στη παγωμένη βάση από τα μπισκότα
- Βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη για 2 με 3 ώρες
- Όταν παγώσει, απλώνουμε την μαρμελάδα βύσσινο και το cheesecake γιαούρτι είναι έτοιμο