Υλικά για μηλόπιτα στο τηγάνι

Για τα μήλα
  • 1 μεγάλο μήλο
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι μέλι
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 1 κουταλάκι κανέλα
Για το μίγμα
  • 100 γρ αλεύρι
  • 1 κουταλάκι μπεικιν
  • 1/2 κούπα ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 1/2 κούπα γάλα
  • 1 βανίλια

Συνταγή για μηλόπιτα στο τηγάνι

  • Λιώνουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη το μέλι και την κανέλα σε ένα τηγάνι
  • Μόλις ζεσταθεί κόβουμε φέτες τα μήλα και τα βάζουμε να μαλακώσουν για 10 λεπτά
  • Χτυπάμε την ζάχαρη με τα αυγά και το γάλα και μετά ρίχνουμε τα υπόλοιπα να γίνει ένας χυλός.
  • Ρίχνουμε, προσεχτικά μην μετακινηθούν τα μήλα, τον χυλό και σκεπάζουμε το τηγάνι.
  • Το αφήνουμε 10-15 λεπτά να ψηθεί και μετά γυρνάμε και από την άλλη πλευρά
  • Αφού ψηθεί πασπαλίζουμε αν θελουμε με κανέλα άχνη ζάχαρη και καρύδια