Αν σας αρέσει η καρύδα αυτή η συνταγή είναι η ιδανική για εσάς. Και φτιάχνεται μόνο με τρία υλικά. Είναι πολύ εύκολη και αρκεί να έχετε ζαχαρούχο γάλα και ινδοκάρυδο. Είναι ένα αφράτο κέρασμα!

Υλικά για χιονούλες με ινδοκάρυδο

  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο (397 γρ.)
  • 2 - 3 κάψουλες βανίλιας (βανιλίνη)
  • 400 γρ. ινδοκάρυδο + 100 γρ. επιπλέον, για επικάλυψη

Συνταγή για χιονούλες με ινδοκάρυδο

  • Για να φτιάξουμε τις χιονούλες, πρώτα ανακατεύουμε καλά όλα μαζί τα υλικά (εξαιρούνται τα 100 γρ. ινδοκάρυδο της επικάλυψης)
  • Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες να σφίξει.
  • Κατόπιν, πλάθουμε μπαλάκια σε ό,τι μέγεθος θέλουμε και τα κυλάμε στο υπόλοιπο ινδοκάρυδο ώστε να καλυφθούν ολόγυρα.
  • Οι χιονούλες είναι έτοιμες για κατανάλωση, αν και είναι καλύτερα να τις αφήσουμε πρώτα να κρυώσουν στο ψυγείο, για περίπου 1 ώρα.