Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη φέτα ψητή στο αλουμινόχαρτο
Μάθημα μαγειρικής
Ένα υπέροχο ορεκτικό με την αγαπημένη σας φέτα

Είναι ένα εύκολο και πεντανόστιμο ορεκτικό, που σχεδόν πάντα το παραγγέλνουμε σε ταβερνάκια. Ο λόγος για την ψητή φέτα, την οποία, όμως, σήμερα προτείνουμε να φτιάξετε με τα χεράκια σας, καθώς είναι πολύ εύκολο.
Υλικά για φέτα ψητή στο αλουμινόχαρτο
- 1/2 κιλό φέτα σκληρή (σε φέτες)
- 2 τμχ τομάτες (σε ροδέλες)
- 2 τμχ πιπεριές πράσινες (σε ροδέλες)
- 4 κτσ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κτσ ρίγανη
Συνταγή για φέτα ψητή στο αλουμινόχαρτο
- Κόβετε τέσσερα φύλλα ½ μέτρου από αντικολλητικό αλουμινόχαρτο.
- Τοποθετείτε τις φέτες του τυριού σε ισόποσες μερίδες, προσθέτετε από πάνω τις ροδέλες τομάτας και τις πιπεριές.
- Καρυκεύετε με τη ρίγανη, ραντίζετε με το ελαιόλαδο και διπλώνετε σε φάκελο την φέτα.
- Ψήστε την φέτα σε δυνατή θερμοκρασία για 5-6 λεπτά.
- Χρησιμοποιήστε την ελεύθερη ζώνη για να μην σας καεί.
- Σερβίρετε τη φέτα με τα λαχανικά σε πιατέλα, περιχύστε το ελαιόλαδο και αρτύστε με τη ρίγανη.
- Απολαύστε το γεύμα σας με μια παγωμένη μπίρα.