Αν φέτος έχετε αποφασίσει να ψήσετε αρνί στη σούβλα τηρώντας το παραδοσιακό έθιμο της Κυριακής του Πάσχα, τότε μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε και μια υπέροχη μαρινάδα για να αλείψετε το κρέας. Θα το αλείψετε και πριν και κατά τη διάρκεια του ψησίματος.


Υλικά για τη μαρινάδα για το αρνί στη σούβλα

  • 2 κουτ. σούπας μουστάρδα της αρεσκείας μας
  • 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη
  • 1 κουτ. γλυκού πάπρικα, καυτερή
  • 2 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, τριμμένη
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Συνταγή για μαρινάδα για το αρνί στη σούβλα


  • Βάζετε όλα τα υλικά μαζί μέσα σε ένα σέικερ ή μέσα σε μια γαβάθα και ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Με ένα πινέλο αλείφετε όλο το κρέας