Συστατικά

150 γραμμάρια βούτυρο
300 γραμμάρια καπνιστό τυρί Μετσόβου κομμένο σε 2 φέτες των 150 γραμμαρίων
200 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
3 αυγά
100 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
80 γραμμάρια μέλι
40 γραμμάρια καρύδια ψίχα

Οδηγίες

Βρέχουμε ελαφρά τις φέτες του τυριού και τις αλευρώνουμε.

Στη συνέχεια χτυπάμε σε ένα μπολ τα αβγά. Βουτάμε στο μείγμα τις φέτες του καπνιστού τυριού και στη συνέχεια τις ρίχνουμε στο μπολ με την τριμμένη φρυγανιά και πιέζουμε ώστε η φρυγανιά να πιάσει επάνω στο χτυπημένο αβγό.

Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία. Βάζουμε την κάθε φέτα και σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές, μέχρι να δημιουργηθεί μια χρυσαφιά και τραγανή κρούστα.

Βάζουμε τα τυράκια σε πιάτο και τα γαρνίρουμε με το μέλι και τα καρύδια.