Υλικά (για 8-12 κεκάκια)


* 175 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
* 175 γρ. ελαιόλαδο
* 150 γρ. καστανή ζάχαρη
* 140 γρ. τριμμένη κολοκύθα
* 3 αυγά
* 1 κουταλάκι σόδα σκόνη
* 1 κουταλάκι κανέλα
* 1/3 κουταλάκι τριμμένο γαρίφαλο

Εκτέλεση


1. Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ το λάδι, τη ζάχαρη και τα αυγά και ανακατεύετε καλά με το χέρι.
2. Στη συνέχεια, προσθέτετε την κολοκύθα και το αλεύρι με τη σόδα, την κανέλα και το γαρίφαλο και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
3. Αδειάζετε το μείγμα σε μικρά φορμάκια και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 160° C, για 30-35΄ περίπου.

Πηγή: vita.gr