Εκτέλεση Για να φτιάξουμε τα ροκφοροψωμάκια, κόβουμε πρώτα το ψωμί στα 4 ή στα 6. Σε μπολ ανακατεύουμε το μαλακό βούτυρο με το μαλακό ροκφόρ. Αλείφουμε κάθε κομμάτι ψωμί με την πάστα τυριού. Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να τα καταψύξουμε για μήνες. Σε αυτή την περίπτωση παγωμένα τα βάζουμε στον καυτό φούρνο.
Αραδιάζουμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς C να ροδίσουν καλά για περίπου 15 λεπτά. Πασπαλίζουμε μπόλικο κόκκινο πιπέρι.