Υλικά:

1 φλ. γεμάτο ψιλοαλεσμένη αμυγδαλόψιχα

1/2 φλ. ινδική καρύδα

1/4 φλ. γάλα

2 κ.σ. κακάο

2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο

10 αποξηραμένα δαμάσκηνα πολτοποιημένα

ινδική καρύδα για την επικάλυψη

Εκτέλεση

Βάζουμε πρώτα σε μπολ όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε να ενωθούν. Αν το μείγμα είναι αραιό, προσθέτουμε λίγο τριμμένο αμύγδαλο ή καρύδα. Πλάθουμε σοκολατάκια σε μέγεθος μπουκιάς. Τα κυλάμε στην τριμμένη καρύδα. Τα διατηρούμε στο ψυγείο.