ΥΛΙΚΑ

1 κιλό κατεψυγμένα φιλέτα ψαριού (πχ μπακαλιάρος, πέρκα, κοκκινόψαρο κλπ)
1/2 φλ. ελαιόλαδο
χυμός 1 λεμονιού
1 κ. γλ. ρίγανη
1 κρεμμύδι φετούλες
1/2 ποτηράκι κρασί άσπρο
2 κ. σ. μαιντανός ψιλοκομμένος
1 φύλλo δάφνης
1 πράσινη πιπεριά σε φετούλες (προαιρετικά)
1 κ.γλ. σκόνη τζίντζερ 
1 κ.σ. μουστάρδα 
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεπαγώνω, πλένω και στραγγίζω καλά το ψάρι. Το βάζω σε μπολ με λεμόνι, λάδι, αλατοπίπερο, ρίγανη, κρασί, δάφνη, μαιντανό, κρεμμύδι κ.λπ. και το αφήνω να μαριναριστεί 1/2 ώρα.

Το βάζω σε πυρέξ, μαζί με τη μαρινάδα.

Ψήνω σε προθερμασμένο δυνατό φούρνο στους 220ο C για 30′ και στη συνέχεια στους 180ο C για άλλα 15′ (σύνολο 45′ περίπου).

Σερβίρεται ζεστό. Συνοδεύεται με χόρτα ή βραστά λαχανικά.