Υλικά

Σπανάκι 1 1/2 κιλό φρέσκο ή κατεψυγμένο
Κιμάς 500 γρ.
Κρεμμύδι ξερό 1 ψιλοκομμένο
Κρεμμυδάκια φρέσκα 3 ψιλοκομμένα
Άνηθο 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο
Βούτυρο 3 κουταλιές σούπας
Κύβος λαχανικών 1
Αλάτι - πιπέρι
Δυόσμος ελάχιστος
Νερό 4 ποτήρια περίπου


Οδηγίες

Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να λιώσει, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι,τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα σοτάρουμε να μαραθούν και προσθέτουμε τον κιμά.

Αφήνουμε να σοταριστούν όλα μαζί μέχρι να αλλάξει χρώμα ο κιμάς και προσθέτουμε το σπανάκι μας. Ανακατεύουμε, βάζουμε το νεράκι, αλάτι-πιπέρι, δυόσμο,τον κύβο, τον άνηθο και αφήνουμε να ψηθούν για 30 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει το σπανάκι (αν χρησιμοποιήσουμε χύτρα ταχύτητος αφήνουμε να ψηθούν για 15 λεπτά).

Συνοδεύεται τέλεια με γιαούρτι.