ΥΛΙΚΑ

300γρ. νιφάδες βρώμης
50γρ. αμύγδαλα φιλέ
50γρ. ηλιόσπορος
50γρ. γκότζι μπέρι
50γρ. αποξ. κράνμπερις
60γρ. βούτυρο 
3 κουτ. σούπας μέλι
1 κουτ. γλ. κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί.

Ανακατεύουμε σε μπολ τις νιφάδες βρώμης, τα αμύγδαλα φιλέ, τον ηλιόσπορο και πασπαλίζουμε με την κανέλα.

Λιώνουμε σε κατσαρολάκι το Βούτυρο Χωριό με το μέλι και περιχύνουμε το προηγούμενο μείγμα (βήμα 2). Ανακατεύουμε με το κουτάλι ώστε να «βραχεί» όλο. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψάκι και απλώνουμε.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 25-30’, ανοίγοντας το φούρνο ανά διαστήματα και ανακατεύοντας το μείγμα με κουτάλι.

Βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει. Αφού κρυώσει καλά, προσθέτουμε τα κράνμπερις και τα γκότζι μπέρι και διατηρούμε σε κλειστό βάζο.

Σερβίρουμε με γιαούρτι ή γάλα και φρούτα εποχής.