Έτσι θα φτιάξετε το πιο εύκολο cheesecake
Με απλά υλικά
Τι θα χρειαστείτε
2 συσκευασίες μπισκότα (ενδεικτικά προτείνουμε τα digestive)
11 κουταλιές της σούπας βούτυρο χωρίς αλάτι
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
450 γραμμάρια τυρί κρέμα
1 και ¼ φλιτζανιού ζαχαρούχο γάλα
¼ φλιτζανιού χυμό λεμόνι
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια ζαχαροπλαστικής
Τι θα κάνετε
Σε μια πλαστική σακούλα, βάλτε όλα τα μπισκότα και χτυπήστε τα στον πάγκο της κουζίνας μέχρι να θρυματιστούν. Έπειτα, ρίξτε σε ένα μπολ μαζί με τη ζάχαρη και το λιωμένο βούτυρο και ανακατέψτε τα.
Απλώστε ομοιόμορφα το μίγμα σε ένα τσέρκι και τοποθετήστε το στην κατάψυξη για 10 λεπτά.
Στο μεταξύ, «χτυπήστε» στο κλασικό μίξερ ή το μίξερ χειρός το τυρί κρέμα μαζί με το ζαχαρούχο γάλα. Αφού ανακατευτούν, προσθέστε τη βανίλια και το λεμόνι.
Απλώστε το μίγμα πάνω στα μπισκότα με μια σπάτουλα και καλύψτε το με πλαστική μεμβράνη. Αφήστε το στη συντήρηση για 2,5 με 3 ώρες και μετά… απολαύστε!