Υλικά

2 φακελάκια garni ( + 2 φλιτζάνια φρέσκο γάλα)

1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου στιγμής καραμέλα (+ 1 ½ φλιτζάνια φρέσκο γάλα)

1 καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα

1 σοκολάτα πραλίνα (τη λιώνουμε! ) 170γρ

2 κουτ της σούπας πραλίνα φουντουκιού

100 ml φρέσκο γάλα

3 κουτ. της σούπας κακάο

Διαδικασία

Στο μίξερ ετοιμάζουμε τις δύο πρώτες συσκευασίες προσθέτοντας το αντίστοιχο γάλα (συνολικά 3 ½ φλ) από το ψυγείο ( το garni δηλαδή και το άνθος αραβοσίτου). Χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να αφρατέψουν και να πάρουν όγκο. Προσθέτουμε το καραμελωμένο γάλα συνεχίζοντας το χτύπημα. Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα προσθέτουμε την σοκολάτα πραλίνα (που έχει λίγο κρυώσει) και αμέσως και την πραλίνα φουντουκιού. Συνεχίζουμε το χτύπημα με το μίξερ.

Ανακατεύουμε τα 100ml γάλα με το κακάο μέχρι να λιώσει αυτό και να γίνει σαν μία πάστα. Προσθέτουμε την πάστα κακάου στο μείγμα. Ανακατεύουμε πολύ καλά και βάζουμε το παγωτό μας στο ψυγείο να παγώσει. Θα σας γίνει περίπου 1 ½ κιλό παγωτό! Καλή απόλαυση!

Πηγή άρθρου: Tastyday.gr