Αλμυρή πίτα καταΐφι
Με κασέρι, φέτα και gouda
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φύλλο για καταΐφι
1 βούτυρο Κέρκυρας
Τριμμένο τυρί από κασέρι, φέτα, gouda (όση ποσότητα κρίνεις ότι χρειάζεσαι)
Ζαμπόν και γαλοπούλα καπνιστή (όση ποσότητα κρίνεις ότι χρειάζεσαι)
4 αυγά
1 lt γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνεις ένα ταψί και αλείφεις τη βάση του με βούτυρο. Ανοίγεις το φύλλο σου μέσα στο ταψί, αλείφεις και το φύλλο με λίγο βούτυρο και ρίχνεις τα τριμμένα τυριά, το ζαμπόν και τη γαλοπούλα.
Από πάνω ξαναβάζεις άλλο ένα φύλλο, το αλείφεις με βούτυρο και ξαναβάζεις τα παραπάνω υλικά.
Τοποθετείς όσες στρώσεις από φύλλα θέλεις. Εξαρτάται πως το θέλεις. Κόβεις ελαφρά την πίτα σου σε κομμάτια (όχι όμως μέχρι κάτω). Χτυπάς τα 4 αυγά με το γάλα μαζί στο μίξερ.
Παίρνεις το μείγμα που έφτιαξες και περιχύνεις την πίτα σου με αυτό και το αφήνεις για ένα μισάωρο. Το βάζεις στο φούρνο για 45 λεπτά με 1 ώρα και το ψήνεις στους 200 βαθμούς.