Χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα και τα προσθέτουμε στους κρόκους που τους έχουμε χτυπήσει με τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε το μασκαρπόνε και χτυπάμε για 1 λεπτό ακόμα. Σε ένα μεγάλο ρηχό μπόλ στρώνουμε μία σειρά σαβουαγιάρ, που τα έχουμε βουτήξει για 10'' στο λικερ μαστίχας.
Απλώνουμε τη μισή κρέμα. Στρώνουμε επάνω δεύτερη στρώση σαβουαγιάρ βουτηγμένα στη μαστίχα, και ολοκληρώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα. Πασπαλίζουμε με ελληνικό καφέ.