Φανταστικά muffins με γιαούρτι και ροδάκινο
Ένα υπέροχο έδεσμα!

ΥΛΙΚΑ
2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3/4 φλ. ζάχαρη
1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. baking powder
1/2 κ.γ. μαγερική σόδα
3/4 κ.γ. κανέλα
2 αυγά
1 φλ. γιαούρτι στραγγιστό
1/4 φλ. + 2 κ.σ. λάδι καρύδας (λιωμένο)
1/4 κούπας άπαχο γάλα
1½ φλ. κατεψυγμένα ή φρέσκα ροδάκινα (ψιλοκομμένα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς, λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα σκεύος για 12 muffins και αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε ελαφρά το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι, το baking powder, τη σόδα και την κανέλα.
Σε ένα ξεχωριστό μπολ, χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά, το γιαούρτι, το λάδι καρύδας και το γάλα, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Αμέσως, αδειάζουμε τα υγρό μίγμα στα στερεά υλικά, μαζί με τα ψιλοκομμένα ροδάκινα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Αδειάζουμε το μίγμα στο ειδικό ταψάκι και ψήνουμε για 20-23 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν μέσα στη θήκες και στη συνέχεια τα ξεφορμάρουμε προσεκτικά.