Υλικά για τη ζύμη

2+1/3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. αλάτι
1/2 φλ. μαργαρίνη
1 χτυπημένο αυγό
10 κ.σ. γάλα

Υλικά για τη γέμιση

350γρ. ντομάτες κονσέρβας στεγνές
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
1 κ.γ. ζάχαρη
20γρ. ζαμπόν
3/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί
250γρ. μανιτάρια
1 κ.σ. ρίγανη

Πώς θα το φτιάξεις:

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.

Προσθέτουμε τη μαργαρίνη, το αυγό και το γάλα και ανακατεύουμε καλά έως ότου γίνουν μια μαλακή ζύμη.

Ανοίγουμε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια, σε στρογγυλό σχήμα, τη βάζουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί και προσθέτουμε πάνω τις ντομάτες. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το σκόρδο, τη ζάχαρη και τη ρίγανη.

Μετά τοποθετούμε το ζαμπόν σε λεπτές φέτες, στρώνουμε τα μανιτάρια και τέλος το τριμμένο τυρί.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 35-40 λεπτά.