Υλικά

2 στήθη κοτόπουλο κομμένα σε μικρά τετράγωνα κομματάκια
αλάτι
πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα

Για το πανάρισμα:

2 αυγά
1 κούπα τριμμένη φρυγανιά

Για τη honey-mustard σως:
3 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. μαγιονέζα
2 κ.σ. μέλι

Εκτέλεση

Αφού κόψουμε το κοτόπουλο σε μικρά, τετράγωνα κομμάτια, το αλατοπιπερώνουμε καλά και το βάζουμε σ' ένα μεγάλο μπολ.

Σε δύο διαφορετικά μπολ, βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά και τα δύο αυγά χτυπημένα, τα οποία έχω αλατοπιπερώσει ελαφρώς.

Ξεκινάμε τη διαδικασία παίρνοντας ένα ένα τα κομμάτια κοτόπουλου και τα βουτάμε στο μπολ με τα αυγά.

Στη συνέχεια, τα βουτάμε στο μπολ με την τριμμένη φρυγανιά κι ανακατεύουμε. Σ' ένα βαθύ τηγάνι, ζεσταίνουμε το λάδι κι αφού «κάψει», βουτάμε τα φιλετάκια.

Τηγανίζουμε μέχρι να χρυσαφίσουν. Τα βγάζουμε και τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.

Για τη σος, ανακατεύουμε σ' ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.