300 γραμμάρια φράουλες ή βατόμουρα, πολτοποιημένα 1 κιλό γιαούρτι 125 γραμμάρια ζάχαρη άχνη 25 γραμμάρια ζελατίνα σε σκόνη 120 ml ζεστό νερό
Εκτέλεση
Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε το γιαούρτι, προσθέτετε τη ζάχαρη και τα πολτοποιημένα φρούτα. Διαλύετε τη ζελατίνα στο ζεστό νερό και την ανακατεύετε καλά.
Στη συνέχεια την προσθέτετε στο μείγμα με τα κεράσια και τη βάζετε σε ένα γυάλινο μπολ.
Αφήνετε το ζελέ να πήξει στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μπορείτε να το μοιράσετε και σε ατομικά μπολ. Διακοσμείστε με φρέσκιες φράουλες.