Υλικά:

400 γρ. τριμμένη φέτα
50 γρ. τριμμένο τυρί (κατά προτίμηση κασέρι)
250-300 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 
2 κ.σ. ελαιόλαδο
3 αυγά (2 για την γέμιση και 1 για να αλείψετε τη ζύμη από πάνω)
2-3 κ.σ. γάλα (προαιρετικά)
αλάτι (με προσοχή)
λευκό και μαύρο πιπέρι
θυμάρι, πάπρικα ή ότι άλλο μυρωδικό θέλετε
βούτυρο για το ταψί
1 πακέτο φύλλα (ή 6 χειροποιήτα)


Εκτέλεση:

Αναμειγνύουμε τη φέτα, το κασέρι, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο και τα μυρωδικά. Χτυπάμε τα αυγά ξεχωριστά, τα προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Το μείγμα πρέπει να είναι ρευστό. Αν χρειαστεί αραίωμα προσθέτουμε το γάλα. Αλείφουμε με βούτυρο το ταψί.

Απλώνουμε δυο φύλλα κι ενδιάμεσα τα αλείφουμε με βούτυρο. Ρίχνουμε τη μισή γέμιση, τοποθετούμε ένα φύλλο και ρίχνουμε την άλλη μισή.

Βρέχουμε το τελευταίο φύλλο με λίγο γάλα ή αυγό. Απλώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα και πάλι ενδιάμεσα αλείφουμε με βούτυρο. Ψήνουμε για μισή ώρα περίπου στους 170 βαθμούς, μέχρι να ροδίσει.