1 μπρόκολο κομμένο σε φέτες 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 κ.γ. αλάτι και πιπέρι Κόκκινο πιπέρι 2 κ.γ. παρμεζάνα Χυμός από μισό λεμόνι 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάλτε το μπρόκολο σε μια λαδόκολλα.
Ρίξτε αλάτι, πιπέρι, κόκκινο πιπέρι και ελαιόλαδο και ανακατέψτε τα.Ψήστε για 10', βγάλτε το ταψί από τον φούρνο, ρίξτε το σκόρδο και συνεχίστε το ψήσιμο για άλλα 6'.
Βγάλτε πάλι, ρίξτε την παρμεζάνα και ψήστε για άλλα 2'.Βγάλτε το ταψί, ρίξτε λεμόνι και απολαύστε!