Υλικά

1 κιλό φιλέτο σολομού

6 κρεμμυδάκια μικρά φρέσκα

1/2 κούπα φρέσκο ψιλό κομμένο μαϊντανό

1/2 κούπα ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά

1/2 κούπα ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά

Αλάτι

Πιπέρι

Τριμμένη φρυγανιά (όση χρειάζεται για να «δέσουν» )

2 ασπράδια αυγού

Εκτέλεση

Κόβουμε τον σολωμό σε μικρά μικρά κομμάτια και τον "περνάμε" μία ή δύο φορές από το μουλτι.

Τοποθετούμε όλα τα υλικά - χωρίς τη φρυγανιά - σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με τα χέρια μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Προσθέτουμε σιγά σιγά τη φρυγανιά και ανακατεύουμε.. (προσθέτουμε όση φρυγανιά χρειαστεί μέχρι να πλάθονται τα μπιφτέκια μας ).

Πλάθουμε 5 μπιφτέκια και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι!