Αφράτα μπιφτέκια σολομού
Μια διαφορετική εκδοχή, πιο καλοκαιρινή, αλλά σίγουρα πολύ απολαυστική για το αγαπημένο μας μπιφτέκι.

Υλικά
1 κιλό φιλέτο σολομού
6 κρεμμυδάκια μικρά φρέσκα
1/2 κούπα φρέσκο ψιλό κομμένο μαϊντανό
1/2 κούπα ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
1/2 κούπα ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
Αλάτι
Πιπέρι
Τριμμένη φρυγανιά (όση χρειάζεται για να «δέσουν» )
2 ασπράδια αυγού
Εκτέλεση
Κόβουμε τον σολωμό σε μικρά μικρά κομμάτια και τον "περνάμε" μία ή δύο φορές από το μουλτι.
Τοποθετούμε όλα τα υλικά - χωρίς τη φρυγανιά - σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με τα χέρια μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε σιγά σιγά τη φρυγανιά και ανακατεύουμε.. (προσθέτουμε όση φρυγανιά χρειαστεί μέχρι να πλάθονται τα μπιφτέκια μας ).
Πλάθουμε 5 μπιφτέκια και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι!