Υλικά

4 φιλέτα κοτόπουλο
2 κ.σ. καπνιστή πάπρικα
1 κ.γ. ψιλοκομμένο δενδρολίβανο
1 κ.γ. ψιλοκομμένο θυμάρι
1 κ.γ. ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη
1 κ.σ. αλάτι
1 κ.σ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
1 κ.γ. αποξηραμένο σκόρδο
1 κ.γ. αποξηραμένο κρεμμύδι
20ml ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το κοτόπουλο και ανακατεύουμε καλά, ώστε να δημιουργήσουμε μια πάστα. Αλείφουμε καλά τα φιλέτα και τα αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για τουλάχιστον 3 ώρες (όσο περισσότερο μεριναριστεί τόσο πιο νόστιμο και τρυφερό θα γίνει το φιλέτο).

Ψήνουμε στα κάρβουνα μέχρι το φιλέτο μας να μην είναι ροζ στο κέντρο. Εναλλακτικά ψήνουμε στο σχαροτήγανο ή στο γκριλ. Συνοδεύουμε με βραστά λαχανικά.

πηγή:tastyday.gr