Υλικά


2 άτομα
3 αυγά
1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα
1 πιπεριά πράσινη
2 πατάτες μέτριες
2 φέτες μπέικον
1 φλυτζάνι τσαγιού κασέρι τριμμένο
λίγο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε όπως όταν τις κάνουμε τηγανιτές. Τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο. Χτυπάμε τα αυγά. Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί τις πατάτες και τις αλατίζουμε ελαφρά.

Ψιλοκόβουμε την πιπεριά και το μπέικον.  Σε λίγο λάδι σωτάρουμε ελαφρά την πιπεριά και το μπέικον.

Προσθέτουμε τα μανιτάρια. Μετά από 3-4 λεπτά ρίχνουμε τις τηγανιτές πατάτες. Ρίχνουμε τα αυγά και στη συνέχεια το κασέρι. 

Προσθέτουμε λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε εώς ότου ψηθεί το αυγό.