Μακαρονάδα με γιαούρτι
Με δυόσμο και σκόρδο
Υλικά
Σπαγγέτι 1 πακέτο
Γιαούρτι 500 γρ
Σκόρδο 4 σκελίδες
Βούτυρο 3 κουταλιές της σούπας
Αλάτι 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Πιπέρι 1 πρέζα
Τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας
Δυόσμος 2 κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένος ή 4-5 φύλλα φρέσκος
Οδηγίες
Βράζουμε τα σπαγγέτι και τα στραγγίζουμε. Στην κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να κάψει λίγο, προσθέτουμε τα σπαγγέτι και ανακατεύουμε.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι και το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα ανακατεύουμε. Βάζουμε τα σπαγγέτι σε μια πιατέλα και περιχύνουμε με το γιαούρτι, το τυρί και το δυόσμο.Είναι έτοιμο για σερβίρισμα.