Υλικά

Αμύγδαλα 350 γρ (σε σκόνη)
Άχνη ζάχαρη 100 γρ
Λεμόνι 1/2 μόνο το ξύσμα
Λεμόνι 60 γρ (από τον χυμό του)
Για την σοκολάτα
Λευκή σοκολάτα 200 γρ
Άχνη ζάχαρη 100 γρ

Οδηγίες

Ρίχνουμε στο μπλέντερ το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, την άχνη και τη σκόνη αμυγδάλου και ανακατεύουμε να γίνει μια ωραία ζύμη. Αφήνουμε για λίγο τη ζύμη να ξεκουραστεί και στην συνέχεια την πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια. Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί. Βουτάμε τα μπαλάκια της ζύμης μέσα στη σοκολάτα και μετά τα περνάμε γρήγορα από την άχνη ζάχαρη.

πηγή:chefoulis.gr