Υλικά

Αυγά 8
Γάλα 1 φλυτζάνακι του καφέ
Πιπεριά πράσινη 1 ψιλοκομμένη
Πιπεριά κόκκινη 1/2 ψιλοκομμένη
Μανιτάρια φρέσκα 5 μεγάλα
Τυρί ρεγκάτο 100 γρ τριμμένο ή γκούντα
Αλάτι - πιπέρι
Βούτυρο 1 κουταλιά της σούπας κοφτή

Οδηγίες

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα καλά να αφρατέψουν. Σε ένα αντικολλητικό μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο να κάψει και μέσα εκεί σοτάρουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά, αλάτι πιπέρι και το τριμμένο τυρί. Μόλις ψηθεί από την μια μεριά την γυρίζουμε προσεκτικά να ψηθεί και από την άλλη και είναι έτοιμη.

πηγή:chefoulis.gr