Υλικά

Φυτικό βούτυρο 2 πλάκες
Αυγά 4
Ζάχαρη 2 φλιτζάνια
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλό
Μπέικιν πάουντερ 1 φακελάκι
Βανίλιες 2
Ξύσμα λεμονιού 1
Ξύσμα πορτοκαλιού 1
Αλάτι 1 πρέζα

Οδηγίες

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει μια λεία ζύμη. Τυλίγουμε την ζύμη σε διάφανη μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες. Ανοίγουμε την ζύμη σε πάχος 2/3 εκατοστού και με κουπ πατ κόβουμε σε διάφορα χριστουγεννιάτικα σχεδιάκια.Τα βάζουμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε για 12-15 λεπτά στους 175 βαθμούς. Διακοσμούμε με χρωματιστό γλάσο.

πηγή:chefoulis.gr