5 αβγά 5 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο 2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη 320 γραμμάρια γάλα Χυμό από 1 πορτοκάλι Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με το μίξερ μέχρι να ασπρίσει. Ρίχνουμε μέσα τους κρόκους, τη ζάχαρη και το αλεύρι και τα δουλεύουμε όλα μαζί. Βάζουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε να τα χτυπάμε.
Χτυπάμε χωριστά τα ασπράδια σε μαρέγκα και τα ανακατεύουμε με το μείγμα σιγά-σιγά. Βάζουμε το μείγμα σε ταψί νούμερο 30 καλά βουτυρωμένο και αλευρωμένο και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς περίπου 1 ώρα.