Υλικά

2 πακέτα μπισκότα digestive
4 κουταλιές βιτάμ
1 φακελάκι φυτική σαντιγί
1 φακελάκι ζελέ λεμόνι ή ανανά
1 κούπα γάλα φρέσκο
κουτί τυρί κρέμα τύπου Philadelphia
1 βάζο μαρμελάδα μύρτιλο

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα κάνουμε σκόνη. Λιώνουμε το βούτυρο στα μικροκύματα ή σε ένα κατσαρολάκι και το ανακατεύουμε καλά με τα μπισκότα. Βάζουμε το μείγμα του μπισκότου σε μια φόρμα και το πιέζουμε ένα κουτάλι. Το βάζουμε στο ψυγείο.
Παράλληλα φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα, με τις οδηγίες που υπάρχουν επάνω στο κουτί και το αφήνουμε να πήξει ελαφριά.

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε την φυτική σαντιγί μαζί με το γάλα. Χτυπάμε γύρω στα 2 λεπτά. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και το ζελέ. Τοποθετούμε το μείγμα πάνω από τα μπισκότα και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο. Την επομένη μέρα βάζουμε πάνω στο cheese cake την μαρμελάδα.

πηγή:tastyday.gr