Υλικά

1 φλιτζάνι χυμός λεμόνι
Ξύσμα από ένα λεμόνι ακέρωτο
1 φλιτζάνι ζάχαρη
2 φλιτζάνια νερό
2 φακελάκια σκόνη ζελατίνης

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι τη ζάχαρη, την ζελατίνη, το νερό και το ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη και η ζάχαρη . Το κατεβάζουμε από τη φωτιά πριν πάρει βράση και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε το μείγμα σε 6 φορμάκια. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 10 ώρες ή όλη τη νύχτα. Για να τα ξεφορμάρουμε, βουτάμε για μερικά δευτερόλεπτα σε καυτό νερό και τα αναποδογυρίζουμε σε πιάτο. Αν θέλουμε γαρνίρουμε με φέτες λεμονιού.

πηγή:tastyday.gr