Υλικά

Ινδική καρύδα 80 γρ.
Βούτυρο 160 γρ.
Φαρίνα 320 γρ
Κρόκοι αυγών 3 τεμ.
Άχνη ζάχαρη 100 γρ.
Ζάχαρη 50 γρ.
Αλάτι μια πρέζα
Αλεύρι και βούτυρο για τα ταψιά

Οδηγίες

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι και κάνουμε μια λακούβα στο κέντρο του, προσθέτουμε το βούτυρο που το έχουμε αφήσει σε θερμοκρασία δωματίου και έχει μαλακώσει, την ινδική καρύδα, την άχνη ζάχαρη, τους κρόκους αυγών και το αλάτι, πλάθουμε πολύ καλά την ζύμη μπάλα, την τυλίγουμε σε μεμβράνη ή λαδόκολλα και την βάζουμε στο ψυγείο για 2 περίπου ώρες. Βγάζουμε την ζύμη και την κόβουμε σε κομμάτια, την πλάθουμε ρολάκια περίπου 4 εκ , τυλίγουμε τα ρολάκια σε διάφανη μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες. Τα βγάζουμε από το ψυγείο, αφαιρούμε την μεμβράνη και τα κυλάμε στην ζάχαρη. Κόβουμε το κάθε ρολάκι σε ροδέλες. Αλείφουμε το ταψί με βούτυρο και το πασπαλίζουμε με αλεύρι. Τοποθετούμε τις ροδέλες μέσα στο ταψί (σε απόσταση η μία από την άλλη) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

πηγή:chefoulis.gr