Για την ζύμη

1 κιλό αλεύρι σκληρό

1 φακελάκι μαγιά

500 ml νερό

40 ml ελαιόλαδο

1 πρεζα ζάχαρη

2 πρεζες αλάτι

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

1 κουτί ντομάτα κονκασέ

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για την σάλτσα

1 κονκασέ

2 σκελίδες σκόρδο

Ρίγανη

Αλάτι πιπέρι

Για την πίτσα

300 γρ μοτσαρέλα τριμμένη

300 γρ. Γκούντα τριμμένο

300 γρ. Συγκλινο Μανης

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στο τέρμα.

Ανακατεύουμε το φακελάκι μαγιάς σε 50 ml χλιαρό νερό προσθέτοντας την ζάχαρη και μια κουτάλια σούπας αλεύρι.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι το αλάτι και το ελαιόλαδο.
Μόλις φουσκώσει το μίγμα της μαγιάς το ρίχνουμε στο μπολ με το αλευρι και ζυμώνουμε μέχρι να πάρουμε μια εύπλαστη ζύμη.
Σκεπάζουμε με μια πετσέτα το μπολ της ζύμης και περιμένουμε να διπλασιάσει τον όγκο της.
Βάζουμε το ταψί με την πίτσα στρώνουμε τα υλικά και ψήνουμε για 25-30 αφού κατεβάσουμε στους 190 βαθμούς.

Σπάμε τ’ αυγά μόλις 5 λεπτά πριν γίνει η πίτσα μας.

πηγή:tastyday.gr