Υλικά

1 κίτρινη πιπεριά κομμένη στα 4
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη στα 4
250 γρ. φασολάκια βρασμένα, κομμένα στην μέση
200 γρ. μανιτάρια μέτρια κομμένα στην μέση
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
10 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένα
2 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο

Για το σερβίρισμα

100 γρ. τυρί κρέμα
2 πρέζες μπούκοβο
ξύσμα από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
80-100 γρ. βούτυρο
12 φέτες ψωμί του τοστ
400 γρ. τόνος από κονσέρβα στραγγισμένος

Για τα ψητά λαχανικά

Σε ένα μεγάλο μπoλ προσθέτουμε τις πιπεριές, τα φασολάκια, τα μανιτάρια, το ελαιόλαδο, το αλάτι-πιπέρι, το ψιλοκομμένο θυμάρι και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σoτάρουμε τα λαχανικά μας σε 2 δόσεις για 5-6 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν.
Σβήνουμε με το βαλσάμικο και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2 λεπτά ακόμα.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.

Για το σερβίρισμα

Σε ένα μπολάκι βάζουμε το τυρί κρέμα, μπούκοβο, ξύσμα, αλάτι-πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε μία κουταλιά του γλυκού από το βούτυρο στο τηγάνι και το αφήνουμε να λιώσει.
Προσθέτουμε 2 φέτες ψωμί, φρυγανίζουμε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Συνεχίζουμε και με τις υπόλοιπες φέτες.
Απλώνουμε στον πάγκο εργασίας τις 12 φέτες ψωμί.
Αλείφουμε την κάθε φέτα από την πάνω πλευρά με ένα κουταλάκι του γλυκού απο το μείγμα τυριού.
Προσθέτουμε 30 γρ. τόνο και ψητά λαχανικά.
Φτιάχνουμε 4 σάντουιτς από 3 φέτες ψωμί το κάθε ένα.

πηγή:akispetretzikis.com