Υλικά

3-4 κρεμμύδια
Για το χυλό
160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
30 γρ. κόρν φλάουρ
2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γλ. αλάτι
1 αυγό μεγάλο
240-250 ml κρύα μπύρα από το ψυγείο

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα βάζουμε σε κρύο νερό για 10-15 λεπτά. Στο μεταξύ, βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ και προσθέτουμε το αυγό, το αλάτι, το μπέικιν, το κόρν φλάουρ και σταδιακά προσθέτουμε τη μπύρα, έως ότου έχουμε έναν χυλό ημίρρευστο.

Ύστερα ξεχωρίζουμε τις ροδέλες και τις βουτάμε σταδιακά στον χυλό.

Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις ροδέλες έως ότου γίνουν χρυσόξανθες.

Τις βγάζουμε και τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο καλυμμένο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να «αφήσουν» το παραπάνω λάδι τους.

πηγή:tastyday.gr