Υλικά

Λευκό ψάρι 3 φλιτζάνια τσαγιού (μαγειρεμένο χωρίς κόκκαλα)
Μαϊντανός 1 φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένος
Φρέσκα κρεμμυδάκια 3 ψιλοκομμένα
Φρυγανιά τριμμένη 1 φλιτζάνι τσαγιού
Αυγά 2 τεμ χτυπημένα
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1- 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού
Σκόρδο 2-3 σκελίδες ψιλοκομμένες
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Ψιλοκόβουμε το μαγειρεμένο ψαράκι που επιλέξαμε και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια ,τον μαϊντανό,το σκορδάκι,την φρυγανιά,τα αυγά χτυπημένα και στο τέλος το αλεύρι (τόσο όσο να γίνει ένα ελαφρώς πηχτό μείγμα). Το βάζουμε στο ψυγείο για 60 λεπτά. Πλάθουμε το μείγμα μας σε στρογγυλά ή στενόμακρα σχήματα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το λάδι και μόλις κάψει ξεκινάμε να τηγανίζουμε τις κροκέτες. Κατά την διάρκεια του τηγανίσματος χαμηλώνουμε λίγο την φωτιά για να μην μας αρπάξουν.Μόλις ροδίσουν καλά είναι έτοιμες, τις βγάζουμε προσεκτικά, τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί να φύγει το περιττό λάδι και τις απολαμβάνουμε.

πηγή:chefoulis.gr