250γρ μαργαρίνη 5 αυγά 200γρ γιαούρτι στραγγιστό 3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 250γρ φέτα θρυμματισμένη 150γρ γραβιέρα τριμμένη
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, το γιαούρτι, το αλεύρι, το μπέικιν και τα τυριά, ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα μέχρι το μείγμα μας να ομογενοποιηθεί.
Αδειάζουμε το μείγμα σε καλά βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200οC, στον αέρα για 30’ περίπου.