ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10΄ ΑΝΑΜΟΝΗ: 2-3 ώρες ΚΟΣΤΟΣ: 2,40 η μερίδα
Υλικά 4 φιλέτα τσιπούρας (ζητήστε από τον ιχθυοπώλη να τη φιλετάρει), σε κύβους (1 εκ.)
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ 200 ml χυμός πορτοκαλιού 100 ml χυμός λεμονιού ½ λίτρο έ.π. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κ.γ. εστραγκόν ή βασιλικό (τα φύλλα), ψιλοκομμένα ή 2 κ.γ. ξερό, τριμμένο 1 κ.γ. σπόρους κόλιαντρου