Μαριναρισμένη τσιπούρα (σεβίτσε*) σε χυμό εσπεριδοειδών!
Ελαφρύ και νόστιμο!
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10΄
ΑΝΑΜΟΝΗ: 2-3 ώρες
ΚΟΣΤΟΣ: 2,40 η μερίδα
Υλικά
4 φιλέτα τσιπούρας (ζητήστε από τον ιχθυοπώλη να τη φιλετάρει), σε κύβους (1 εκ.)
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
200 ml χυμός πορτοκαλιού
100 ml χυμός λεμονιού
½ λίτρο έ.π. ελαιόλαδο
1 κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κ.γ. εστραγκόν ή βασιλικό (τα φύλλα), ψιλοκομμένα ή 2 κ.γ. ξερό, τριμμένο
1 κ.γ. σπόρους κόλιαντρου
Δείτε την εκτέλεση στο alati&piperi.gr