ΓΙΑ 8-10 ΑΤΟΜΑ (φόρμα διαμέτρου 25 εκ.) 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 20΄     

ΨΗΣΙΜΟ: 1 ώρα     

ΑΝΑΜΟΝΗ: 2 ώρες

ΚΟΣΤΟΣ: €1,30 η μερίδα

ΚΕΙΚ ΜΕ ΒΕΡΙΚΟΚΑ, ΚΑΡΟΤΑ & ΑΡΜΠΑΡΟΡΙΖΑ

Υλικά 

4 αβγά

½ κούπα ηλιέλαιο

? κούπας κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά 

200 γρ. λευκή ζάχαρη, κρυσταλλική 

200 γρ. μαύρη ζάχαρη

2 κ.γ. κανέλα

½ κ.γ. γαρίφαλο

? κ.γ. μοσχοκάρυδο

2 κ.γ. σόδα

1 πρέζα αλάτι

½ κ.σ. φρέσκια αρμπαρόριζα, ψιλοκομμένη 

2? κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 

2 κούπες καρότο, τριμμένο 

1 κούπα βερίκοκα Διαμαντοπούλου, κομμένα σε κυβάκια

1 κούπα καρύδια, χοντροκομμένα

½ κούπα ζάχαρη άχνη (για το γαρνίρισμα)

Δείτε την εκτέλεση στο alati&piperi.gr