ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 30΄    

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 50΄  

ΚΟΣΤΟΣ: 4,70€

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

Υλικά

800 γρ. μοσχαράκι γάλακτος, ελιά ή σπάλα, σε κυβάκια 3 εκ.

150 ml έ.π. ελαιόλαδο

1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες

1 μεγάλη ντομάτα (περίπου 350 γρ.), τριμμένη

1 δαφνόφυλλο

2 κλωναράκια φρέσκου θυμαριού, τα φυλλαράκια 

4-5 κόκκοι μπαχαριού

800 γρ. φασολάκια, καθαρισμένα

½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο

4-5 φύλλα φρέσκιας μέντας (ή δυόσμου), ψιλοκομμένα 

αλάτι & πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση στο alati&piperi.gr