Το καλοκαίρι της στην Πάτμο πέρασε η Έλλη Στάη, ένα νησί που η ίδια φαίνεται πως αγαπά ιδιαίτερα.

Μετά από το μαγικό ηλιοβασίλεμα που κατέγραψε με το κινητό της από ελικόπτερο και το ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, η δημοσιογράφος προχώρησε και σε μια απρόσμενη αποκάλυψη.

Φωτογραφίζοντας ένα πανέμορφο γατάκι, η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε: «Το γατάκι μου η Lost 😻! Την βρήκα μωρό στο λιμάνι της Πάτμου ως lost και την υιοθέτησα…»

Δείτε την φωτογραφία που ανάρτησε:

View this post on Instagram

Είσασταν όλοι εκεί, ήμασταν όλοι εκεί! Η συμμετοχή στο TheTOC Merrython 2018, που έγινε 5 ετών, ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. Με τη χαρά της προσφοράς και την αγάπη για ευζωία ενωθήκαμε και σε ένα γιορτινό κλίμα τρέξαμε και περπατήσαμε και στα 5 και στα 10 χιλιόμετρα. Κόψαμε την κορδέλα του τερματισμού και στηρίξαμε το ΚΥΑΔΑ. Το @thetoc με τη βοήθεια σας ειναι έτοιμο να παραδώσει τόνους τροφίμων στη δομή αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων. Μέχρι το επόμενο μας ραντεβού , μη σταματάτε να "τρέχετε" για ο,τι αγαπάτε και όσα σας κάνουν καλύτερους. . . . . #run #thetoc #thetocMerrython #saucony #life #help #feel #christmas #loading #give #fitness #marathon

A post shared by Elli Stai (@ellistai) on