Η γαζέλα της πασαρέλας είναι γνωστό πως ταξιδεύει διαρκώς λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Τη μια ημέρα μπορεί να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ενώ την επόμενη στο Μιλάνο.

Η Ναόμι ανέβασε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το αεροδρόμιο όπου η ίδια ήταν ντυμένη με μια λευκή στολή που κάλυπτε όλο της το σώμα και το κεφάλι, ενώ μια μπλε μάσκα κάλυπτε το στόμα και τη μύτη της. Όσο για τα χέρια της; Αυτά ήταν απόλυτα καλυμμένα με ένα ζευγάρι ροζ χειρουργικά γάντια. Όλα αυτά εξαιτίας της έξαρσης του κοροναϊού που έχει σκορπίσει τον πανικό σε όλο τον κόσμο.

Το μοντέλο έχει τρομοκρατηθεί με τα όσα συμβαίνουν με την εξάπλωση του κοροναϊού. Η ίδια έχει αποκαλύψει πολλές φορές στο παρελθόν πως φοβάται πολύ τις ιώσεις και τα μικρόβια, γι' αυτό παίρνει δραστικά μέτρα προστασίας κάθε φορά που ταξιδεύει ή βρίσκεται με πολύ κόσμο σε κλειστούς χώρους.

Στη φωτογραφία η Naomi Campbell αποκάλυψε τις περίτεχνες μεθόδους της για να παραμένει μακριά από τους ιούς και τις μολύνσεις ενώ ταξιδεύει. Το 49χρονο μοντέλο έγραψε κάτω από την εικόνα της στο Instagram: «First Safety NEXT LEVEL».